jul bak

har bakat en stor del av dagen idag. jag är helt slut nu.. Inte nog med att choklad kolan skulle koka jätte länge, så har den inte stelnat än :( men mozart kulorna och knäcken blev bra. Jag får nog kanske göra ett nytt försök på onsdag när vi har studie dag :)

jul jul

Eftersom jag är hemma idag så vill jag försöka städa lite och få lite jul stämning här hemma. Ljusstakarna, gardinerna, tomtarna, stjärnorna och dukarna är på plats. men.... det är ändå inte samma julstämning när man bor själv, än när man bodde hos pappa :(

hemmet

jolinshem.blogg.se GLÖM INTE MIN BLOGG OM MITT HEM! ♥

handla handla!

åh gud vad jag har handlat idag :) känns bra för en gång skull!

utnyttjade verkligen kortet och lite där till :)


hittade mig ett par skor också, hel nöjd!!



ett par kuddfodral som jag älskar mest just nu :D


mina små tomtar, haha :D

jul handla!

Nu är jag klar för att gå ut och handla massa jul grejer, MYS! Sen ska jag ta slut på mitt present kort på Anne's också, när jag ändå håller på :) Kanske hittar någon julklapp också..


IDOL LIVE I LLA

det var länge sen jag skrev. Jag har hunnit fylla 17år och det ska vi fira ikväll med att jag och Erik ska åka på IDOL LIVE.
Idag slutade hela klassen tidigare och det satt inte helt fel. Nu ska jag försöka damma av lägenheten och försöka städa lite. Men det får inte bli allt för länge och för mycket. Jag ska ju göra i ordning mig själv tills ikväll också :)

fullt upp!

Jag och Erik åkte hem från sälen idag. Jag är hel nöjd med gårdagen.
Nu har jag kommit hem och har hunnit läsa två kapitel av boken "gömda" av Liza Marklund och Maria Eriksson! Jag ska läsa ut det sista ur boken nu ikväll. Jag hoppas att jag hinner, för jag har 2 brödkakor i ugnen, bara 6st kvar!!! hm, sen är det idol nu ikväll också. Jag har fulllt upp :)

Sälen!

steg upp tillsammans med tuppen idag! Jag var riktigt tidig. Klockan 8.00 började jag att göra eld i kaminen. Jag har fått i min frukost och tänkte strax gå och duscha. Stackars Erik ligger och sover än!!! När Erik väl har vaknat och vi är i ordning så ska vi ut till sälen på ärenden :) Sen hoppas jag att jag hinner kika lite i affärer! Vi vet inte riktigt om vi ska åka hem idag eller tidigt i morgon.


Halloween!















RSS 2.0