MYYS

Sitter hemma hos mamma en sväng. Har lämnat mina norska fiskbullar som hon ska få laga till mig i morgon ;) gött & få bli bortskämd ibland! Jag och Erik har inte bestämt oss vart vi ska sova än i natt. Vill ha en myskväll hos pappi ikväll eller i Geijersholm. Tror det lutar mog skogarna i Geijersholm!

I morgon bär det av till Mjönäs tillsammans med Anna Lantz! Hon ska kastrera sina katter klockan 08.00 i morgon så hon ville ha med mig som sällskap!

YOU KNOW

Sitter ute på altanen med Emma. Jag har nyss grillat klart köttet så nu ska bara krocketterna bli klara. Marcus och Adam står vid grillen och väntar på deras kött och lille Erik står i köket och gör en superduper sallad!
Har blivit dåligt bloggande pga. att jag och Erik "bor" i Geijersholm nu när Lena & Tomas är i sälen. Det har blivit fest både fredag & lödag, så bilder kommer upp när jag är hemma ;)
I morgon bär det av till Karlstad med Emma!

INSIDE

Åker hem till pappi och hjälper honom med gräsmattan ;) Kanske blir ett inlägg ikväll när jag kommer hem, om inte det blir alldels för ändrade planer ;)
Förövrigt har jag förälskat mig i denna låt, self deception- delusion♥

no one

I LOVE MAA FAMILY
no one will be able to take your places in my heart

TRÖLL

Är nyvken och jävlig. puuh, kom på att jag måste fixxa inför praktiken under lovet. Jag ska ha en egen samling, egen lässtund, lekar ocv. Grejen är inte svår, men grejen är den att jag ska hitta på en egen bok typ, en egen lek och ha ett eget "tema" under dagen. Men det fixar sig nog! Får leta ideer här tror ja.
Senare idag ska jag och Erik tralla i väg till skolan och se på utställningen av alla 3ors UF (ung företagare). Ska bli spännande ;)

MEMORIES


PRICKIGT

Har umgåts med Anna idag, huuur bra som helst! Nu under kvällen blev det en liten bilfärd med Rääz som har fått körkort, så grattis till honom :) Efter det blev det ännu en bilfärd fast denna gång med Finkidinki.
Nu är jag äntligen nyduschad och sitter med morgonrocken på! Denna kväll bjöd på en springtur, igen! Hoppas det håller i sig ;) Menmen, godisägget som vi fick av mammi ska tömmas så jag och Erik ska sätta oss och kika på film ♥

FUTURE

Sitter hemma hos världens bästa mamma idag! Hon har gett mig & Erik ett stort påskägg med godis i :) Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Senare idag ska jag äntligen få träffa min kära vän Anna. Det ska bli promenad & glass som någon(?) bestämt ;)


HÖGT ÖVER MOLNEN

Har förbannat ont innuti min högra hand! Var till golfbanan ikväll igen tillsammans med Erik & Erik och denna gång var Emma med också :) Pluset today är att jag börjar sent i morgon men har dock prov som jag inte kan någonting av och det är helt pga mig som inte ens tränat, inte bra! Får nog slänga över en blick i pappren innan jag lägger mig och innan jag börjar skolan i morgon. Förövrigt är det inte min kväll i kväll, är bara grinig och sur på ingenting... Och ändå är det bara pappi & Erik jag pratat med idag, men det är väl kanske därför?! Dom är iallafall männen i mitt liv, mina favvos ♥
längtar tills jag går ur skolan, börjar jobba på heltid och skaffar nya vänner och flyttar till större boende. Tänk om tiden kunde vrida och vändas, stannas och flyttas...


älskar dig pappi


"bra gjort för en som spenderar mkt"

Erik den fuskisen har nyss gått iväg på massage! Jag ska plocka bort lite dol här i vardagsrummet & ta reda efter mig i köket. När Erik är klar så beger vi oss till Geijersholm så jag kan lämna alla pengar till Tomas. Jag måste bara säga att jag, Jolin Johansson är en riktigt BRA sparare helt plötsligt! 6800 Har jag sparat helt av mig själv på typ tre(?) månader. Som Erik sa "Bra gjort för en som spenderar mycket pengar." Betalade dock 1500kr första månaden jag började spara. Men, nog som det!! Resan ska nu betalas & jag är rånöjd :))
Men nu är jag pank & längtar tills nästa månad då ja ska få med mig Emma och handla ;)

KÄNNER INGEN KONTAKT


JUST YOU

Vaknade av väckarklockan i morse. Just nu sitter jag mätt & belåten i soffan och lyssnar på musik. Har ätit mitt hembakade bröd som jag tog upp ur frysen igår, göttans! Om jag får tid över idag har jag bestämt att jag ska göra bröd, gå ut på en långprommis eller ta en springtur. Sen måste jag få något gjort här hemma i lägenheten om vi ska ha besök under påsk. Sen skulle jag behöva göra lite Svenska & Historia uppgifter :) Fullt upp, like always! PUSS

ALL IN ONE

På något sätt känns det som om jag håller på att få koll på mitt skolarbete, känns helt okej! Får tid över på något sätt? Jag vet inte hur men det funkar. Har t.o.m hunnit umgåts med Erik och Erik på golfbanan idag och inte nog med det hann jag med en springtur nu på kvällskvisten, HUR SKÖNT ÄR INTE DET?! Mitt skavsår är dock inte okej än, men jag kunde inte avstå den fina kvällen ute ;) Hoppas bara lusten fortsätter att hålla i sig. Skulle inte vara fel att tappa några förfaldiga kilon, trött på det här nu!

TUMMEN UPP

Har nyss kommit hem från världens bästa pappi ♥ Han bjöd på "något gott" till mig och Erik, så vi bestämde oss för att köpa en kebabrulle ;) Känns skönt att jag duschade innan vi far iväg och hunnit äta kvällsmat. Nu är det bara pyjamasen som fattas så kan jag lägga mig! Till morgonen har jag och Erik bestämt oss för att åka till Norab och vara där innan vi börjar skolan. Mycket skönare än att åka dit efter skolan då man är trött & sliten! tummen upp för oss ♥
Förövrigt har jag märkt att det inte finns någon som vågar inse verkligheten. Min vardag är sann, det är verklighet....

PEST OCH PINA

Blev en riktigt mysig kväll igår tillsammans med Erik, Marcus, Adam, Sandra, Josse och Johanna!

Just nu behöver jag bara skriva av mig lite! För fy fan vad jävla irriterad jag är!!! Varje jävla gång det ska ringas så ska man behöva ta hög ton eller behöva lägga på. Jag är alltid arg, sur och speciellt på Erik när det gäller något och ja, det kan vara sant. Han stackarn får ta mycket skit som te.x när du alltid är här och sover, du sköter ingenting. du bäddar inte efter dig även fast du är här kanske 2-3gånger i veckan om inte mer...
Personer pratar så mycket skit om att jag inte låter Erik få göra vad han vill(?) Han gör precis vad han vill. Som te.x åka till Karlstad på fest och umgås med andra kompisar. Han åker till hans föräldrar när han vill, jag behöver inte alltid bli med. VI BOR IHOP! Vem fan är det som inte fattar det?? Vi har varit tillsammans i över 2år nu, hade inte jag trivts med honom så skulle jag lämnat honom för länge sen. Hade inte han stått ut med mg skulle han förmodligen också lämnat mig för länge sen. MEN nu är det inte så. Jag tror folk är så jävla avundsjuka för att vi bor ihop, har kunnat haft en förhållande länge och ändå umgås och festa med kompisar och skaffa nya. Vi har lägenhet, han har bil och vi jobbar lite då och då för att hålla igång ekonomin som alltid krånglar. Folk i Hagfors bara spratar så jävla mycket skit! Sen har ja förreseten en syster som är så jäääävla avundsjuk på mig, ringer alltid och är arg på mig. Jag får alltid ta skit från henne. Hon börjar nog gärna att prata skit om hur jag och Erik har det, speciellt om vi kanske bråkat och varit irriterade på varandra, då kommer det fort ut och det börjas prata, igen...
Nej, jag lever inte i en dröm värld. Jag bor inte med mina föräldrar och har inte alltid kontakt med dom. Jag orkar knappt med skolan för att jag ska iväg och städa för att tjäna pengar hela tiden. Jag är 17år och vill gärna spendera en hel del. Både på mat, kläder, skor och heminredning. Jag har nu själv sparat ihop pengar för att åka utomlands med världens goaste familj. En familj man kan kalla familj är fam. Norberg♥ Och ja, jag har det pest och pina ibland, beroende på skolan, alkoholmissbruk i familjen och bla bla! Men det är ingenting jag yttrar mig om och berättar hur som helst. Men nu skrev jag det, så kanske ska det börjas prata om vem det är i min familj?? Kanske min tvilling, andra syskon, mamma eller pappa? Jag kan ta och berätta det nu på en gång så slipper det bli tjat! Det är min mamma för er som undar. Pest och pina om ni frågar mig....
En sak vet jag iaf, jag har upplevt och upplever fortfarande min tonårsdröm som min, alldeles egen pojkvän har uppfyllt!

DREAMING

Kom inte upp till Eva-Lenas lektion idag, sen är det engelska som jag inte ska på pga. att jag ska sluta på den och svenska som jag inte behövde gå på. Jag var där förra gången och fick alla uppgifter som ska göras tills idag. Så ja, jag börjar 13.10 todaaay! Nu är det väl daxx att ta fram svenskan så att den blir klar! puuh, känner inte vart motivationen finns eftersom jag gjorde klart mitt och Johannas arbete i går och ja, det blev endel...

TILL THE WORLD ENDS

sitter fortfarande med skolarbete och har gjort hela dagen. Men snart hoppas jag att de ska vara klart! Saknar förövrigt mina brudar i innebandyn ♥
Strax ska jag fixxa fram kläder och sen vänta på att älskling hämtar upp mig. Vi ska till torsby och hämta våra pass! Snart är det turkeeeeey!

HIGHER

Har fixxat blåbärssoppa, äppel & coca cola till min tvillingsyster som ligger ensam hemma i spysjuka. puh! Jag hoppas verkligen inte att skiten kommer hem till mig. Men det är väl bäst att hålla sig hemma så man slipper smsen och TJATET om magsjuka, 48h regeln och bla bla!
Nu ska jag göra lite naturkunskap så jag har det gjort. Strax blir det kvällsmat också, fick bli en sen idag ;(

TURKEY

blev jätte sugen på att beställa kläder. Vill ha med mig ett par shorts, en ny klänning och en gosig topp tills jag åker till turkiet. Men först måste jag tänka att innan jag åker måste jag ha pengar till resan ;) nästa månad ska ja handla röven av mig, då har jag ingen resa att betala!


HEEEY

Nyduschad & goo. Strax kommer Erik och Rasmus hit, dom ska fixa skolarbete tillsammans. Själv blev jag tvungen att ta tag i städningen. jag hatar när det ser ut som hej-kom-och-städa-mig! Ändå är det alltid stökigt tycker ja?!

VOLI VOLI

Har volleyboll turnering i skolan idag. tyvärr var vi på praktik och hann aldrig ordna lag och anmäla oss. Så today är en hemma dag! Ska fixxa mat och läsa igenom lite skolarbete. Skulle behöva ta en sväng med dammsugaren också, men bara om det finns tid över. Först & främst bör jag hoppa ur morgonrocken!

GOD MORNING!

sitter i morgonrocken, like always! Funderar lite innan jag ska ta mig frukost, jag funderar på att hoppa av Eng B. Känner att jag grubblat alldeles för länge nu. Vill läsa i trean i så fall, jag skulle behöva en kurs ifrån grunden. Men det märks väl. Känner att det är en väldigt bra kurs att behöva när jag verkligen går ut ur skolan nästa år. Men har jag inte uppfattningen eller betyget så...
jaja, nog om det. Nu ska jag försöka läsa igenom lite svenska uppgifter & sen ta mig frukost. Vid 11 börjar Marias lektion, då måste jag vara mätt i magen eftersom jag har en redovisning om min praktik på G :)

TVÅ ÅR

Firar två år med älskling idag! Jag älskar dig♥




SMÖÖLA

träffade moster gullong förut! längtar tills tordsag då jag & tvilling ska passa henne. smöööl fisa i mosters glasög♥


VÅRENS SPRINGTUR

Idag är vårens första srping tur avklarad tillsammans med tvillingsyster! När vi var klara satte vi oss ute på "utegården" utanför Johanna. Sen helt plötsligt skulle vi med stora syster Linda ut och gå, så vi tog en springtur igen, ner mot pekås för att möta upp henne där. sen blev det en långpromenad runt lilla Hagfors.
Jag har skavsår, så jag hoppade verkligen ut ur duschen när jag skulle duscha för F-N vad ont det gör!!!



kärring-söndag!

sov i Geijersholm i natt, riktigt mys! Det var bara jag, Erik, Emma & pontus hemma. Finkidinki kom till oss en sväng också, så vi lyxade till det med grill-lördag! JAG gjorde ren grillen så vi kunde grilla ute på altanen, men grillningen stod dock Erik och Erik för. Själv stod jag inne i köket och gjorde en bearneisesås och krocketter, göttit! Seanre på kvällen skjutsade jag och Erik till Ekshärad där det var "edebäcks fest" men myck bjöa min jänter va, nepp! fuck you, har alltid velat sagt de :) Vi drog oss iväg snabbt. Stod i ingången och grubblade & knuffade på Erik för att få med honom hem igen. Hem fick vi med oss Elin & sandra :)
Nu, fram till kärring-söndag! Duschad och klar, morgonrocken är på och bingolotton är slutspelad. Jag och Erik åt en tidig och rejäl kvällsmat idag med yoghurt och göttit, därför gjorde jag en kladdkaka tills nu ikväll! onötti... men nu SÄNGA ♥

GRODAN SKA BORT

sitter fortfarande i köket efter att jag kom på att grodjäveln tagit död på den enda, stora fisken som blivit kvar! Han hade ingen fena där bak & bara flöt runt, uuuuu!! Jag går inte in i vardagsrummet förens Erik kommer hem. GRODAN SKA BORT! JAG VILL INTE HA DEN LÄNGRE! :( den/hon/han är så äcklig!! Den blir ännu äckligare när jag VET att den har hoppat ut ur akvariet engång.
Jag bara väntar på att den ska hoppa in i köket & börja käka på mig. Jag är helt ärligt rädd för grodan! Den var charmig till en början då den var liten och inte skumpade vatten överallt ;(
Jag är löjlig som suttit i köket i snart 3h, men jag tänker inte se en "stor" fisk slamsig å nej uuuuh!

LEIJAH <3

tog fram lådorna som det stor 2002 på igår! miljontals pärlor, olika sortes tejp, papper, färgpapper, gummipapper, smycken, grejer till att göra egna örhängen och ALLT! Provade på lite och fick för mig att göra ett kort till Leijah när hon fyller 1år snart. Så ja, jag ritade en nalle och insåg att jag inte hade färgpennor, såhär fick det bli!
men nii, innan jag fattade hur mycket pill & pärlor det vaaaaaaa! gaah

FAVORIT

blir ingen favorit i repris denna helg men FAN vad roligt jag hade!! hahah

FÖRKYLDDDDD

är hemma från school today!
har blivit förskyld, igen. Jag blir förlkyld hela tiden nu! Jag hinner inte bli frisk förens jag åker på det igen...
Förresten, när jag skriver vad jag ska göra här, så ändras det all the time. Igår tog vi en sväng till Karlstad för att Finkan behövde saker till en grej som Erik&han bygger. MEN jag hann ändå göra maten & kika på hockey eftersom det blev förlängning. Så från och med nu är det inte "jag ska göra..." det får bli "jag har gjort..." ;)

TRE-IN-ONE

Igår var jag till IKEA tillsammans med alla systrarna Johanna, Linda & Camilla och därmed mosters änglar Leijah & Matilda. Jag köpte mig inte ett dugg faktiskt. Mat & fika fick det bli under dagen. FULL POTT PÅ MIG!
Idag har jag varit till torsby och tagit kort osv för pass. Om ca två månader bär det iväg! Puhu, lite nervös inför flyget eftersom jag aldrig flugit förut, men det tar vi då ;)
Nu har jag kommit hem efter att ha varit lite överallt. Fick med mig en Pekås påse med mig hem fylld med grönsaker & kyckling inför hockey-maten ikväll! Jag har bestämt att vi ska äta min kyckling "röra" & pasta :)

OH GOD

Sista dagen på praktiken idag. Ska iväg på påsklovet och göra tre dagar också, perfekt!
Nu håller jag på & packar lite. Ska sova hos pappa inatt, ingen är hemma förutom hundarna men det gör inget. I den här hålan ska jag ändå inte göra något, Erik åker till Karlstad på Tempel ikväll och lär komma hem på morgonsidan, då kan ja lika gärna passa vovvarna ♥ Det enda jag funderar över om jag ska ta bussen vid 16 eller 18 lite senare.
Puhu, gruvar mig för hemlängtan & min Erik!

Hoppas Anna har tid över till mig ikväll!

RSS 2.0