microphone

Jag sitter hemma hos mig. Hade magknip inatt så jag vågade inte gå till skolan riktigt. Systeryster är hemma hos mig just nu och jag har nyss städat lite. Såg en lapp på bordet om att dom ska göra en besiktning i lägenheterna efter fänsterbyte.
Klockan 4a åker Jag Johanna, Marcus och Erik till Munkfors för att hämta alla våra halloween saker! WIHO :D

resultat!

Nu har jag äntligen bakat klart!!!



gårdagens kalle anka kaka!



dagens kladdkaka med mandel


dagens snurrkaka!


dagens banan och choklad kaka!

baka kaka i stora lass

Jag kom hem från skolan vid ca 12 idag. Just nu har jag en banan&choklad kaka i ugnen och nu har jag nyss gjort klart smeten till snurrkakan. Nu är det bara en kladdkaka som ska göras, med nötter i! Igår gjorde jag en "kalle anka kaka" heter det. PUHUU!
När allt är klart får jag gå till mormor så hon får provsmaka :D Hoppas att hon är hemma.

prov prov prov

Klockan börjar närma sig tolv och då kommer Erik och hämtar upp mig. Jag börjar inte förens 12.40 idag. Har ett stort samhälls prov idag också, jag HOPPAS att det går vägarna... direkt efter skolan ska jag traska iväg hemåt och städa, plocka och dola. Jag ska passa på när inte Erik är hemma och i vägen. Han ska idag hämta en ny bil i Karlstad så jag blir ensam i eftermiddag/kväll :)

helg

Helgen har varit irriterande! Den är ännu inte slut.
Lägenheten är inte klar med fönsterbyte/målning osv. så där har jag inte kunnat bosatt mig. Har bott i en väska i Geijersholm nu i ett par dagar och det tar kål på mig! Jag vill vara hemma och dola med mitt eget. Jag klarar inte att bo borta!
Idag har Erik lämnat mig för att bada i badhuset med Marcus. Jag har fått suttit vid mormor och degat mig. Jag har funderat vad kvällen kommer att bjuda på och Inte tusan ska jag sitta i Geijersholm en hel kväll och inte göra något, för idag har jag inte gjort ett dugg.
tänk om jag hade en pojkvän som kunde tänka på mig en lördags kväll, istället för att åka till sin farmor och farfar och sitta där HELA FÖRMIDDAG + EFTERMIDDAG och tjata om bilar!!!!!!!!!!!!


helt slut!

är helt slut efter att ha varit i skolan och i stort sett inte gjort någonting. vi slutade vid 3 någongång och då följde jag med tvillingsyster hem för att hjälpa henne med att färga håret, så nu är det klart!
Just nu sitter jag hemma hos mormor och har jämt nyss fått i mitt kvällsmat. Jag väntar bara på att klockan ska gå så att Erik ska komma hem från skärjen, och sen hit för att hämta mig.
dom började med fönstren hemma hos Mig & Erik idag, så vi sover i Geijersholm inatt. hos hans föräldrar :)


powernaaaap

shit, jag har sovit i ca tre timmar! Jag vaknade när klockan var halv åtta, Erik hade åkt på träning och hela lägenheten var kål-svart! Jag tittade ut igenom fönstret och trodde nästan att det var natt, men det lös i lägenheterna runt omkring. puhuu...
När Erik kommer hem från träningen vid 9 ungefär, då åker vi upp till Geiijersholm och sitter där tillsammans med Emma till klockan blir runt 11 :( Men med sömnen spelar det nog inte så stor roll, jag lär inte somna tidigt ikväll ändå. Iallafall inte i första hand.

jämt nu har jag käkat upp en skål med 'multi cheerios & mjölk. Den satt precis där den skulle! Nu funderar jag på att gå ut och gå i en timme, tills Erik har slutat sin träning. Men jag vet inte om jag törs gå själv, det är ju KÅL-SVART ute!

städa städa

sitter hemma och funderar på om jag ska börja plocka och städa lite. Det skulle behövas dammsugas innan jag går till skolan. Ska göra mig i ordning nu och sen börja med maten iallafall, det får bli skinksås & stora snäck makaroner idag, mummma! Men allra först och främst måste jag göra mig lite smått i ordning så det bara är att jag går till skolan sen. Puhu, om jag ska hinna med allt får jag nog börja NU!


god morgon!

GOD MORGON!
var uppe tidigt idag. jag gjorde mig i ordning och tog fram frukost medans Erik låg och sov. Jag blir hemma från skolan idag för jag har en mage som krånglar. Jag funderar på om jag ska ringa mormor och höra om jag får komma och ge henne sällskap nu på morgon kvisten. Dom har börjat med fönstren bredvid mig och det DUNDRAR!

god natt!

jag ligger hemma i sängen, har inte riktigt släckt ner allt än. Det brinner fortfarande ljus på borden och det är tänt i köket. Erik kommer för hoppningsvis hem snart från träningen.
Idag har jag bakat i full rulle! Jag gjorde en bull-krans, bullar och muffins! Bullarna blev dock inget vidare. Jag önskade att jag kunde göra lika god bull-deg som faster Ann, pappa, mamma och mormor!!

Nu ska jag fortsätta att kika på TVn och försöka sova. Jag börjar tidigt i morgon!
God natt ♥

<3

Jag tänkte slänga in några kort så mormor får se bilder från min lägenhet i vardagsrummet. Jag har fått kudd-fodralen av henne och ljusen som står på TVbänken och lika så blommorna som är på TVbänken ♥











RSS 2.0