snart fredag!

Har varit och handlat endel med erik idag. Så nu har kylen, frysen och skafferiet fyllts på lite igen. känns skönt att inte behöva det än på ett tag!
Strax ska jag göra en lite sen middag. Det får bli fisk och ris (som jag åt igår) men fisk är ju sååååååå gott!!! Syster yster Johanna kommer hem till mig nu vid 19.00. Därför jag gör en lite senare middag/kvällsmat. Vi ska iallafall se på Ghandi som är 3h lång! Jag förstod inte riktigt filmen efter att ha missat lite av den, så nu ska den på, med svensk text! hon ska övernatta hos mig och erik också, eftersom filmen är så lång :)

I morgon är det skolan och FREDAG! jag slutar klockan 12.40 i morgon, för engångskull!!! känns hur gött som helst :)

groda på rymmen

Vaknade av att erik sa "grodan är inte kvar i akvariumet" klockan 7 i morse!
han hade hört att det krafsade bakom byrålådan (som akvariumet står på). Han fick ta ficklampan och lyste på henne, och där satt hon, den jäveln! uuaa. jag satt intryckt i sängen och rörde mig inte en centimeter! Tillslut, efter många diskussioner så fick erik i henne i akvariumet igen. Men om jag hade fått bestämt, så hade hon åkt i toan för länge sen... Hoppa, det kunde hon också, även på land.
Jag har aldrig blivit så vaken som då! Min sovmorgon blev förstörd. hade klockan på 10.30 om jag inte skulle vakna av mig själv tidigare, erik skulle upp åtta, men som sagt var vi båda uppe klockan 7. Men jag somnade allt tillslut.

När jag samlat mina krafter för att börja bege mig till skolan så fanns det ingen historia lärare där, hon var sjuk och som vanligt sa hon ingenting till oss. ÅH! Samhällen jobbar vi hemma med, så det var bara att traska iväg hem igen.

Dagen har varit hur usel som helst. Men nu har jag varit hos mormor och ätit fisk & ris, det gjorde dagen mycket bättre :) Strax ska jag hem och träna lite på prov tror jag, eller så somnar jag i soffan hos mormor :)


helg helg helg

Fredag: Jag var i skolan ända tills klockan blev 16.00. Sen åkte jag till norab och tjänade mig lite pengar. När vi var klara där kom Erik på att vi skulle åka och simma en sväng. Så vi åkte till älvstranden och simmade några längder, badade bubbelpool och satt i ångbastun. Påväg hem skulle vi hyra film på hydro, men då var det hyr för 25:- eller köp 35:-. Så vi köpte oss två filmer :)

lördag: Idag har jag sovit ut väldigt länge, har ätit frukost och så. Strax ska jag packa mina innebandy grejer för att sedan kunna åka iväg på match. Vi spelar på hemmaplanen idag, sköönt!
På kvällen ska vi alla innebandy flickor åka till världens bästa målis Julia på lite skräpmats mys ♥ (dock inte jag som har börjat ett nytt liv)

det känns som om helgen kommer att gå ruskigt fort :(

jag älskar att rita & måla!!

har äntligen blivit klar med tavlan jag gjort! kommer lite mobilbilder :D






jag?

jag förstår inte hur någon kan vara så arg och ledsen över någonting, som får allt!
Jag jobbar ihop mina pengar, jag köper mina inredningsgrejer om det är något jag vill ha. Jag sitter inte hemma och väntar på att någon ska göra det åt mig! Jag har lärt mig efter att ha bott hos pappa, behöver jag något, så köper jag det? Så svårt är det inte. Behöver jag pengar, så jobbar jag ihop det? Nu är det skillnad när jag blivit en "riktig" städerska på firma och får riktig lön. Men det är så jag är uppväxt, så jag fungerar.

jag är oftast tyst om saker och ting, det är bara Erik jag berättar saker till om det är något jag är irriterad, ledsen eller arg över. Men det är inte bara du som har det jobbigt, det är inte bara du som behöver grejer, det är inte bara du som behöver all uppmärksamhet, det är inte bara du som ska bekymra dig över allt. men dock var det du som inte bodde hemma, det var du som blev flyttad.. Men jag? jag bodde hemma med "satkärringen" som hon var. Jag levde utan min tvillingsyster, jag växte inte upp med henne.. Men nu, när vi nästan bor grannar i varsin lägenhet så är inte det heller positivt. då vill jag fråga, VAD FAN ÄR POSITIVT?

..och sen, vad får jag av släktingar? du får ALLT. Jag fick inte någon som hängde upp mina gardiner, jag hade ingen som hjälpte mig i tvättstugan första gången. Jag fick fråga en gammal tant som var där samtidigt som mig(!) Det var ingen som gav mig en städhink med massa städ grejer i. Jag fick inga jul grejer när du fick, jag fick inte heller någon mysig filt, eftersom jag har Erik och hans familj. Men vad fan gör det??? När du får dig pojkvän kommer du uppleva samma sak, då kanske inte jag har det? ska jag då få massa grejer och inte du? Förhoppningsvis finns Erik kvar där för mig, som han har gjort de senaste snart 2åren. Jag älskar dig lika mycket än, jag hoppas att du förstår det.

det är inte synd om dig


SÄLEN

sitter i skolan och väntar på att få sluta, sen drar jag, älskling, tvillingsyster och Marus till SÄLEN! :D kommer hem på måndag. vi ses då :)

ny soffa!



åhåå, jag är helt slut!!
Jag har haft så mycket och gjort som senaste dagarna känns det som. Har hunnit med så mycket men ändå inte tillräckligt. Nu är iallafall min favort soffa ute ur lägenheten efter att ha gått sönder under på vänster sidan. Nu är den andra soffan på plats och det är hur skön som helst!! Jag gillade faktiskt färgen (som jag inte trodde att jag skulle göra). Men när allt kom på plats tyckte jag att det blev bra, det blev riktigt hem trevligt här hemma. Förut var det bara svart, svart, svart :)
det står en lampa mellan soffan och fotöljen som inte syns för att lampan är på, men jag får ta bättre bilder framöver. Det fick bli en snabb mobil bild just nu...


dag 15 - mina drömmar

min absoluta sötrsta dröm just nu är att skaffa ett riktigt jobb och ett hus! Jag skulle vilja börja jobba tidigt och få en rätt okej lön så jag kan utnyttja och göra om i mitt hus eftersom jag älskar INREDNING & GÖRA OM ♥. Jag vill att mina 1 och ett halvt skolår ska gå fort så att jag kan börja jobba! Jag vill inte bo i en liten lägenhet och gå i skolan. Jobb & hus skulle jag vela ha från allra första början! i love my home <3

Jolinshem.blogg.se

glöm inte bort Jolinshem.blogg.se ! Jag har gjort om :D


städ sjukan

Idag har jag varit rastlös! Jag har gjort "magsjuke muffins", haha! Smörjade in mig i handsprit ett par gånger och innimellan, jag kunde inte låta bli!! Det blev morots muffins, russin muffins och choklad muffins. Nu är dom klara och jag har nyss plockat bort julen. så skööööööönt! däremot vill jag skaffa nya gardiner (igen) :| haha, tröttnar alldeles för fort, jag vill förnya hela tiden!
I morgon eller någon dag framöver ska jag hem till mamma och hämta ett litet "vitrin skåp" som jag ska ha ovanför köksbordet. Jag ska ha finglasen där i och Eriks Lasse Åberg servis han håller på och sparar på :)

jag funderar på en sak, undrar om jag haft spysjuka? Det är inte likt spysjuka tycker jag. Men nu var jag på toaletten sista gången för 27h sedan och första & sista gången jag spydde var för 39h sedan. Men jag håller 48h regeln innan jag tittar ut igen..


dag 14 - det här hade jag på mig idag.

Jag springer fortfarande tunt här hemma i pyjamasen. Jag tänkte att jag skulle hoppa in i duschen strax, sen ska jag sätta på mig min mjukis dress.
Igår eller rättare sagt i natt, beställde jag 5 klädesplagg från Nelly.com. Jag hoppas att dom kommer på fredag, annars får jag vänta ända tills måndag :)

I love you more than words can say

Klockan börjar dra iväg.. Jag har redan sovit ca 3½ timma idag så jag somnar nog inte i första tag. Jag har sprungit runt i pyjamasen hela dagen idag, så jag kan somna precis när som helst. Erik sover på soffan i natt och jag får ta sängen. Jag hoppas och ber att jag inte spyr något mer och att Erik inte får dreten nu. Risken finns ju, men jag blev ju inte så "sjuk" som man blir av spysjuka. Så det är jag glad över :)

här är förresten brickan erik fick i julklapp av mig ♥

dag 13 - den här veckan.

...har jag förväntat mig att åka till sälen!
på tisdag skulle vi ha åkt, men det blev ett sånt snöoväder och det tackckar vi för! På natten fick jag spysjuka och spydde vid 00.00-00.30 :( Sen har jag varit uppe flera gånger och gått på toaletten med dock inte spytt. Vi sov i Geijersholm (hos eriks föräldrar) för att åka till sälen på onsdags morgon. Men det blev ju dock inställt för alla tyvärr. Det förstår jag, eftersom det finns 1 toalett och vi skulle åka 9 pers. Om jag stannat hemma kanske någon/några andra fått det... Vissa tog det bra, andra inte.
Jag hoppas på att bli frisk snart så jag kan städa bort Julen och göra ett ryck på Norab!
Eriks mamma kom hit förut med en påse med coca cola, risifrutti, mjölk osv ♥ Jag kan faktiskt påstå att jag börjar på bättringsvägen. Sitter varken på toaletten eller spyr :) peppar peppar ta i trä


dag 12 - i min handväska

Ja, vad finns i min handväska? Jag har ingen direkt stor väska jag går runt och bär på. För det mesta har jag en lite mindre väska med ett långt axelband och på min svarta väska är det silvriga nitor på. I den brukar jag ha plånboken, nýcklar, mobil och lypsyl. Annars har jag inget speciellt, jag får inte plats med så värst mycket, har en stor, lång plånbok också ;)

dag 11 - mina syskon.

  • Jag är tvillingsyster med Johanna. Vi är hur olika som helst! Det är som att vända på en hand. Hon är lång, blond (från början), har stora fötter och har helt olika intressen. Jag är precis tvärtemot! Kort, brunett, mörka ögon osv..
  • Sen har jag stora syster Linda, vi har samma mamma men har alltid sagt att vi är hel-syskon. the same shit :) Hon känns som en "riktig" syster. eller ja, för mig är hon en riktig syster!
  • Sen efter Linda har jag vår största stora syster camilla. det är samma där, vi har samma mamma men är ändå syskon som syskon.

Vi alla bor i varsitt. Johanna bor i en egen lägenhet (precis som jag), Linda bor i Karlstad (ca.10mil härifrån), tillsammans med hennes pojkvän och dotter. Camilla bor i ett hus i mangskog det ligger ungefär vid Arvika. Hon bor där tillsammans med hennes pojkvän och deras dotter, dom väntar nu en till litet troll :)
Jag saknar faktiskt att inte stora syster Linda bor kvar här, hon hade en garderob full med kläder, det var så roligt!! hihi. Camilla är nu 26år och flyttade hemifrån när hon var 15-16, hon gick gymnasiet i sunne. Efter det har hon aldrig "flyttat hem" direkt :)
det var nog allt, och jag älskar mina syskon ♥




från vänster: tvillingsyster, storasyster Linda och största syster Camilla.
Längst ner: Mamma, pappa och jag.


dag 10 - det här hade jag på mig idag.

Jaa, jag vaknade upp i geijersholm och satte på mig tightsen jag hade på mig igår, sen tog jag en tröja från Erik. Nu är jag hemma och har varit hela eftermiddagen. Jag har krypit i min morgonrock redan. hihi


RSS 2.0