SO WHAT?! I'M STILL A ROCKSTAR!

Sitter i Geijerholm och gottar mig! Väskan är packad och tvättmaskinerna rullar för fullt nu när vi ska åka. ingen kan väl ha missat att jag ska åka till sälen? jag tjatar heeeeela tiden, hahah ;)

Nu har vi precis kommit "hem" tillbaka, vi var nere och hyrde film och köpte godis & chrisp corn. Jag fick köpa snackset själv eftersom Erik tyvärr inte kan göra något annat än att slurpa i sig soppa, stackarn :(
Nu har vi lagt upp schema för morgondagen också;
09.00 ska vi vara hos Peter och städa, 12.00 hämtar vi upp Simon vid bussen och därmed Johanna&Elin. Sedan drar vi på handling och jag tippar & hoppas på att vi hinner åka vid 13.00! ;)


YOU'RE SIMPLY THE BEST

Blev med Eriks pappa & honom till Torsby inatt, hans halsmandlar var/är hur stora som helst. Vi åkte dit ifall det skulle bli värre. dom sa: drick varm o'boy! Vi kom hem vid 3 inatt, sen upp och hoppa när klockan ringde klockan 10. Jag skulle iväg på ett möte men sedan vid 13.00 blev jag med till vårdcentralen här uppe och då visade det sig att Erik har streptokocker(?)/halsfluss. Nu ska han äta medecin i 10 dagar framöver.
Jag måste bara säga att jag tycker att sjukvården har blivit ruskigt dålig häromkring! Det är så många som får vända sig till Karlstad från torsby, ekshärad osv. Ännu en grej jag tycker är synd är att Hagfors inte har det större & fler "bra" utbildade läkare. Dom borde ha tex en avdelning man kunde föda barn, så man slapp åka 10mil för att föda en bebis. Men desto större det är, desto bättre tror jag det är bortsett från torsby...

Nu har jag äntligen packat lite. Ska slänga mig i duschen eller vänta med att vara ren tills jag kommer till Geijershom. Det skulle ju vara skönt med ett bad också! I morgon bär det ivääääääääg

THIS IS REAL, THIS IS ME, I'M EXACTLY WHERE I'M SUPPOSED TO BE

This is real, this is me
I'm exactly where I'm supposed to be

ooooooh, my love!

mjölkchoklad, bingolotto & en sovande Erik i sängen. usch och fy vilken tråkig söndag ;( vi som alltid brukar ha söndags mys varjeeeee söndag!
kikade på solsidan inimellan, så nu väntar jag på att Wallander ska börja. Hoppas jag kan få Erik i liv och få honom att sitta upp bredvid mig i soffan. Men han har inte stått upp idag, så jag får nog släpa honom upp om jag ska få honom sittnad bredvid mig!
i love yoooooou

SUNDAAAY

Är äntligen hemma efter att ha varit ute och gått. Jag handlade hem lite småsaker till min erik som ligger i förkyldning. Han har legat i sängen hela dagen ;( Hoppas att inte jag blir sjuk och att han hinner bli någorlunda frisk tills vi åker på tisdag. peppar peppar! När jag handlade så passade jag på att köpa med mig en bingolott hem, vuxen points to me!

Det verkar inte bli någon tripp mot Karlstad i morgon heller, eftersom Erik blev tvär förkyld. Nu får det bli ändring i schemat! Får nog tvätta då, förhoppningsvis ;)



schema!

  • Idag: jobb. Åkte och städade en snabbis på Norab idag.
  • fredag:
  • Lördag: Karlstad & flyttlass(?) blir nog förmodligen att åka till Karlstad att hjälpa systeryster att hämta hem hennes grejer till den nya lägenheten. annars blir det på måndag
  • söndag: Tvätt! hoppas på att det finns tvätttid!! peppar peppar
  • måndag: karlstad om det inte blir på lördag(?)
  • tisdag: städ hos Peter på f.middagen. sen bär det iväg till SÄLEN!!
    Jag, Elin, johanna, Erik och Simon åker upp till sälen på en liten semester. ska bli sååååå skönt ♥
  • onsdag-fre: Sälen, mys, längdskidor och ett jävla häng ♥
  • lördag: åker till karlstad med tvillingsyster. vi ska på "ung och hur helig som helst" som vi fick av våran storasyster i födelsedags present ♥
  • söndag: sista dagen på lovet! Sitter nog och pustar ut efter att ha haft ett hur skönt lov som helst!!!!

KOMIHÅGMIGDÅ

Det är tisdag och jag har verkligen fått långhelg.
andra dagen jag inte är i skolan och idag ligger jag hemma i soffan med världens mensverk magont ;( Ska nog passa på och plocka här hemma så det ser hemtrevligt ut & sen göra lite skolarbete när jag ändå sitter vid datorn. Jag får se hur långt jag kommer...

Erik skulle iväg och jobba direkt efter skolan klockan 16.00 så det kommer bli en lång & tråkig dag för mig. Jag hoppas att han kommer hem i tid så vi hinner titta på Sofias änglar :)

Jag vet vad jag ska göra! Jag ska bannimej baka idag :D

"halv åtta hos mig"

Jag och erik har lekt "halv åtta hos mig" med Niklas och Johanna :) Det var super kul! :D

förrätt: Mini pizza med sallad. bilden är tagen på en liten tallrik.


varmrätt: fläskfilé, strips, en tomat fylld med sallad och bearnese sås med vitlök +bröd.


efterrätt: chokladpudding med hallon, blåbär och apelsin :)



Rally helgen är över!

åh gud vilken helg! Har umgåts med massa sköna människor.

fredag var det dags, då firade vi Evangelinn som fyllde 18år! Det kom massa roliga folk till huset. Vi gjorde tävlingar och hade det kul :)

lördag small det igen, då var det Marcus tur att fylla 18! Då var det min tur att ta hem folk. Samma sköna gänga var hos mig, iaf endel av dom. Vi blev endel och jag hade det jätte trevligt :) dom som var myndiga drog till Rallybalen, medans vi andra gick till coluseum och fick 3st pizzor+ såsar för 50kr! åh, det var en hel värd kväll för oss ;)

Nu är det söndag och det känns okej, jag ska bara vara idag. Erik ligger fyllesjuk i sängen, han har somnat om för tredje(?) gången nu tror jag. Jag har iallafall hunnit ta en promenad till ICA idag och köpt mig apelsiner och godis tills ikväll. Klockan 20.00 solsidan, 20.30 time out, 21.00 wallander! Jag ska sitta framför TVn hela kvällen idag!

fredag

hjkkjkkml

åkte till IKEA igår och på hemvägen hämtade vi upp Simon som följde med oss hem...

har varit vid mamma och ätit mat idag allihop. Hon bjöd på kyckling gryta och ris ♥ Nu har jag nyss kommit hem från Udden, har grillar och fikat lite.
Just nu har jag lust att göra något kul!!! Men ingen förstår det. Vi sitter hemma och kollar på film?!? Det kan jag göra vilken jävla dag som helst. Jag skulle vilja åka till Karlstad och se på bio eller bara göra nåt!!!!! Åh jag blir så arg. jag vill ha körkort

5 saker du inte visste om mig!

5 saker ni inte visste om mig!
  1. jag älskar att inreda, rita och måla.
    även fast jag inte kan "renovera" här hemma hos mig, så hittar jag på något annat som t.ex. dekorerar ljusfat med vad som helst! det kan vara massa ljus, stenar, grus, blommor och färg. jag älskar det!

  2. till sommaren ska jag gå på varenda loppis!
    det är något som jag fått av min moster, hon har "gamla" saker och gör saker och ting så lätt och så jädra snyggt!!
  3. jag älskar min pojkvän!
    jag har snart varit tillsammans med min Erik i två år, jag är lika kär nu som då. Det är klart att vi inte gör "samma" grejer som när vi blev ilag. Nu bor vi ihop, även fast jag klättrar på väggarna ibland så älskar jag det!! min "tonårs dröm" har Erik förverklat ♥

  4. jag är känslig
    jag är inte den där "hårda" tjejen. Visst kan jag säga emot och säga vad jag tycker, absolut! Men innerst inne är jag en riktig jädra fegis som inte ens vågar att gå ute själv efter klockan åtta på kvällen.

  5. jag önskar att jag hade en bästa vän
    jag vill ha en bästa vän eller ett "gäng" som jag kan göra allt med. Som Lajnet, Emma & Ebbs ♥ Vi hade allt! tonåren

alldeles för mycket att göra....

har väldigt mycket att göra känner jag!! Jag önskar att jag någongång lärde mig att göra saker och ting när det ska vara klart, då slipper jag ha häcken full hela tiden ;( men det är absolut sista gången det blir såhär och det är med basta!!!!

  1. läslogg - påbörjad
  2. tristan och isolde (filmredovisning) KLAR!
  3. prov antiken
  4. prov medeltiden
  5. gandhi - KLART!
  6. my life with gandhi - påbörjad
  7. green mile (film redovisning) - KLART!
  8. book report


nu jädrar ska jag ta igen det här idag!!!!

fullt upp

jag har så fullt upp så jag har lust att ha en ON och OFF knapp på handen så jag kan stänga av ibland...

Nu sitter jag hemma, borde städa med gör det inte. Istället kommer strax Anna och hämtar upp mig för fika paus! Sen måste jag packa inför träningen och sticka iväg till ekshärad och träna. Måste verkligen ta tag i skolan och plugga, men jag har inte tid över när det gäller hem, hushåll, jobb PLUS skolan. Jag tror jag får trappa ner på något. Eller ta HJÄLP av min pojkvän!!

RSS 2.0