ORDNA LITE SAKER

Det blev en kort stund vid badplatsen på förmiddagen. Guuud vad solen stekte! Åt vattenmelon, fika och spelade kort istället för att pressa. Det är verkligen inte min grej har jag kommit fram till. Sen blev det thaimat på en filt i skuggan och glass på kaffetugan! Nu vill jag att klockan ska gå fort och att Erik ska komma hem. Sen ska vi plocka undan (som vi säger jämt men gör aldrig) och ordna lite saker :D

BADPLATSEN

God morgon! Beger mig till badplatsen tillsammans men min vän Anna :))

NÄRHETEN!

Pyjamasen var på snabbt som vanligt, och som vanligt hittade jag på något annat. Min älskade, kära vän Anna Penttinen tillbringade kvällen tillsammans med mig. Det blev en lång promenad i hagfors hit och dit i ca 1h30min. Nu är jag hemma i mörkret och vår nya AC i lägenheten låter som busen, men det är det värt! Erik perik ligger och sover, min goding ♥ Ska strax inta sängen jag med. I morgon har jag och Anna planerat att vi ska upp med tuppen för att sedan bege oss till en badstrand i närheten. Ska ligga och pressa om jag orkar, höhö. orkar inte ligga still i solen tyvärr men ska göra ett försök ;)

nej, nu ska jag ta och lägga mig och titta på min erik tills jag somnar! Jag älskar dig ♥

FRÅN DEN ENA TILL DEN ANDRA

Fick förresten hem mina kläder idag! fyra klänningar, en sminkväska, två spetslinnen och en randig topp. Var till karlstad igår med Kristina, Olle (Eriks farmor och farfar) och Emma, fick med mig en kasse hem därifrån också. Köpte mig en svart kjol, tre par trosor och en jumpsuit som jag älskar! Så jaa, igår köpte olle jordgubbar till mig som jag tröståt när jag kom hem. fy sjutton, nu får ja inte handla något mer och det med basta!!

BLÄ

ååååååh. jag är så irriterad!!
Kom just hem efter att ha sovit i geijersholm i två nätter. Ska försöka på lägenheten i normal temperatur och försöka städa lite, guuuuuud!!! Tänk om jag kunde ha det städat hela jävla tiden!!! Är så trött på mitt hem så jag går i tusen bitar snart. jag vill ha större!! Jag skulle vilja kunna stänga in mig i ett rum när jag vill vara ensam. Men nej, jag får springa in på toaletten om jag ska vara i fred eller in i köket eller i vardagsrummet. finns dock inga dörrar förutom till toaletten som luktar död fisk i avloppen. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

VET INTE VAD DET VAR TÄNKT

sitter hemma hos mormor, har varit ute med Linda och Leijah och gått en sväng på stan. fick bli en mjukglass på vägen! Nu väntar jag på min erik perik som strax slutar arbetet. Ska åka till Norab och städa, sen vet jag inte riktigt vad det var tänkt :) Hörs i kvällll ;)

NÅGON DAG FRAMÖVER

Jag bara sover och sover, haha. Nu är jag äntligen uppe och ska få i mig lite frukost. Ska försöka få tag på syster Linda också som aldrig svarar. Vi skulle kika lite i affärer idag å såå :) Mitt paket från HM kommer inte heller?! står på min inlogg på deras hemsida att jag inte har några beställningar att vänta på och att mitt kom 2011-06-22, jag fattar ingenting! får se om jag får det idag eller någon dag framöver. hmm, kanske får slå en pling dit. Nej, nu är det frukost och garderoben som gäller! Ha en bra daaaaaag :))

JAG ÄLSKAR DIN PERSONLIGHET, DITT UNDERBARA LEENDE.

kikade igenom lite bilder från turkiet. eller ja, dom bilder som var på mig och Erik ♥

ANANAS & VINDRUVOR

Åh herregud! Väntade uppe i natt eftersom Erik inte hade någon nyckel med sig ut. Sov till efter tolv idag, är helt slut efter helgen! Vi åt mat, satt på en film och sen somnade jag och vaknade upp vid halv sju. då bar det av till Finkan och sedan var vi och åt och nu är jag äntligen hemma igen efter att ha handlat lite. Ska mysa ner mig i soffan med ananas och vindruvor innan jag intar sängen igen. I morgon jobbar Erik så jag får väl ta tag i hemmet om jag får lust, tid och orkar.



BLINK 182 FÅR MIG ATT TÄNKA

ibland önskar jag att tiden stannade upp lite. Undrar hur det hade sett ut idag om jag fortfarande bodde i ekshärad? Fy fan vad jag saknar allt och alla.
  • Sena ensam-hemma-kvällar hemma hos pappi.
  • lekstugan hos jonssons ♥
  • sena kvällar hemma hos Johannes och Anna ♥
  • kvällar nere vid älven
  • moppe tid, alla var vid skateplan
  • ridning och * på annas tak när dom bodde i huset!
jag tänker på er ♥

VAD VORE JAG I MIN GLANS OM INTE NI FANNS?


JAG TÄNKER INTE GÅ I SAMMA SPÅR

Jag har alltid gått och funderat och frågat mig själv om saker och ting. Är det värt att lägga ut så mycket pengar på alkohol? Är det värt att dricka så mycket för huvudtaget? Varför skulle man hälla i sig ett flak alkohol när man aldrig gör det samma med dricka tex? Är det värt att må så dåligt dagen efter? Är det värt att bli så full så man däckar? Är det värt att visa alla hur dum i huvudet man kan bli? Är det värt att dricka så ofta av en sak som är beroendeframkallande? Är det värt att bli beroende i längden? Är det värt att skaffa familj och leva med att vara en alkoholiserad förälder? ÄR DET ENS VÄRT? Jag kanske överdriver här och där, men jag vet hur det är att växa upp med alkohol i familjen och hur konsekvenserna blir. Jag vet vad som innebär, jag vet vad som har hänt och fortfarande händer. "Gud vad töntig hon är", tänker ni. Jag firade min midsommar nykter, precis som alla andra år. Jag tror jag var den enda 17-18åringen? Att sitta ett gäng runt ett bord en hel kväll, att hälla i sig mängder med alkohol och sen spy upp alla pengar och dumheter i en hink är enligt mig inte värt. Jag har lika kul utan alkohol, nästan roligare måste jag påstå.

du är min förebild. och jag blickar bort det som sker.
jag blundar och håller dig hårt, jag vet att jag älskar dig mest i hela världen ♥

GODASTE!!

sitter hemma hos mammi och har nyss tryckt i mig en piggelin. strax är det dags för handling innan vi hämtar upp Marcos! Åh guud, känner på mig att det här blir ok!? ♥vääärldens goaste gäng!!!!!

MIDSOMMARNATSSDRÖM

Gick och la mig väldigt sent inatt igen, men det drabbade inte min morgon för jämt efter klockan 09.00 idag kom min kära vän Anna lantz. Nu är jag nyäten och nyduschad. Har hunnit diskat och städat i köket så nu är det bara vardagsrummet kvar som ska göras rent innan det bär iväg idag. Har förresten inte sagt vart vi ska va? Jag, Sandra, Elin, Johanna, Erik, Marcus och Simon beger oss till dalarna på midsommarfirande. Så flickoriflajsen ska inhandla all mat senare idag. Nu måste jag klä mig, rota fram midsommarkläderna och packa lite! Glad midsommar gott folk ♥

RYKTES VÄG

Igår tillbringade jag stor del av kvällen/natten tillsammans med Sandra Nilsson, Marcus Lundström, tvillingsyster och Madeleine Winolf. Jag kom hem runt tre i natt. Erik är uppe och jobbar, så flitig som han är. Vid 12 kommer han och hämtar mig för han ska upp till sjukan och operera stortån som han har nageltrång i. Usch vad ont! Nu ska jag knalla i väg till mormor och se om jag får mig mat, har hört på ryktes väg att hon serverar där idag ;)
HALLÅ?! vad gammal bild, jag är så olik mig :(

DET FIXXAR SIG

Måste säga att jag sov till nästan 12.30 idag, REKOOOORD!! Minns inte när jag sov så länge sist, haha. Idag är ett schema som är fullspäckat känns det som. Ska träffa sandra och umgås med henne och samtidigt ska jag försöka plocka undan grejer i mammas förråd. Klockan fyra åker jag och städar i uddeholm och sist till Norab och gör mig en sväng med moppen! Verkar absolut inte få in en tid att städa här hemma tyvärr. Jag bara städar och städar men får aldrig tid till det här hemma. Får nog gå upp betydligt mycket tidigare i mrogon än idag om jag ska fixa in städningen hemma hos mig :) Det fixxar sig alltid på något vis!

bild från turkiet <3



EBBA BACK IN TOWN!

Blev ändrade planer i kväll, som vanligt enligt mig. Satte på mig pyjamasen och tittade en sväng på fejan innan jag skulle sova. Såg att Ebba Birkflo my old friend var back in hagfors!!! Slog en pling till henne, satte på mig kläder och knallade ut för att möta henne. Har varit ute och gått, funderat på framtiden och bara varit. Heeel skön kväll med andra ord. Klockan närmar sig strax 01.00 helt plötsligt. Får nog krypa ner bredvid en snarkandes Erik nu. så ännu en gång, GNIGHT ;)

GGGNIGHT

blev en beställning igår när Erik lagt sig. Han tyckte absolut inte att jag inte skulle handla något eftersom jag köpt mig 5par skor nyligen på ca en vecka. Inna jag hittar på några mer galenskap på lägger jag mig tidigt ikväll. Erik ska upp och jobba i morgon, dock inte jag men jag klev upp 06.30 dag! GNIGHT

BOTTEEEN

Sitter hemma hos mammi såhär på morgonkvisten. Jag var uppe med tuppen idag och fixxade en "sommartårta" som består av en sockerkaksbotten med marräng på. I mitten av tårtan är det grädde, blåbär och hallon i! enkel och förhoppningsvis god.
Idag ska jag och Erik passa Ebba bus igen. om det är fint väder tror jag vi åker och badar eller besöker biblioteket. I går spelade vi minigolf mellan skurarna ;)

PLANERAS

Sitter i skolan, har gjort ett NK.A prov så nu är jag helt färdig, som jag trodde jag var sist också höhö. Idag får det nog bli en sväng till Norab och storstäda eftersom det inte har blivit av någon städning när jag har varit borta. Strax eller nästan precis när som helst börjar jag med historian, då ska jag göra en redovisning. Hoppas verkligen att jag hinner klart med allt?! tyckte innan jag åkte utomlands att jag låg bra till, att allt yp var klart. men nu?! Nu tycker jag ändå att jag har grejer kvar att göra. skumt... Jaja, kanske slänger in bilder på resan ikväll om jag har tid ;) Kanske skulle ta en fika med min vän anna också, får se hur kvällen planeras!

HÄNDELSERIKT

Kom hem igår morse efter en händelserik vecka i turkiet. Jag kommer att lägga upp bilder och skriva lite någon dag framöver, just i kväll har jag inte tid.
Igår tillbringade jag, Erik och Rasmus vår kväll i skärjen med att fiska och göra god mat! Rasmus den turgubben fick sig faktiskt en stor, sliskig gädda. Nu ikväll har jag, Johanna, Erik, Sebastian, David och Tony varit till lakene sjön tillsammans med annat folk där dom åkte skoter på vattnet. Tillbringade en tid vid milano med det goa folket också innan det blev hemfärd. just nu ska jag ta mig något att dricka, borsta tänderna och sedan för första gången på länge sova i min alldeles egna säng ♥

TIME WON'T LET ME GO

  • fika med Kristina och Ebba
  • sunnemo
  • hem till marcos för att hämta the music.
  • Ekshärad(?)
  • Geijersholm
  • Stockholm
  • Turkiet där jag stannar ända tills torsdags kväll.
whenever i look back on the best days of my life, I think i'm saw them all on TV.

MINA SYSTRAR ÄR DET BÄSTA JAG HAR

orkade inte somna om i dag, det pirrar i mig... Som tur va så hörde jag inte när Erik åkte 06.45 i morse.
Igår kväll avslutades vår städning, haha. äntligen! Nu är det rent och fint ett tag iaf. Har förreseten fått banan flöger i köket!!!! har inga sopor kvar och ingen disk, så ja vet inte vart dom äcklen kommer ifrån. Men nu har jag diskmedel i en kopp i köket, tror det ska hjälpa?! lika så ättika tror jag ska funka :)
Idag har jag planerat att jag ska iväg på min sista lektion. Innan eller efter, ska jag ta mig en sväng ute på stan tillsammans med mina systrar & lilla Leijah ♥ Sen ska det sista i väskan packas och seanre ikväll ska jag duscha och göra mig klar för att tillbringa kvällen uppe i geijersholm innan vi beger oss mot stockholm!

RSS 2.0