dag 9 - min tro.

Ja, vad ska jag skriva och komma på vad min tro är då? Hm...
Jag har ingen tro på gud eller så, men däremot funderar jag på VAD som händer efter döden? Det är faktiskt en bra fråga. Jag vet inte vad jag tror om det heller riktigt. Jag tror iaf inte att det tar slut på något vis, eller(?) Jag blir så fundersam när jag tänker på sånt här. Man vet ju faktiskt inte. Absolut inte jag :) Men däremot hörde jag en bra sak av en kille för ett bra tag sen.
Han sa: Tänk om döden är det bästa som har hänt en? Vem vet?
Han har faktiskt rätt i det han sa. vem vet som sagt? Jag skräms faktiskt när jag pratar om det...





fika paus

Idag har jag varit ute och kikat lite i affärer och tagit en fika tillsammans med Anna :) det var väldigt trevligt! Just nu gör jag ingenting, jag önskade att Erik har lite tid över åt mig... Han stack tidigt i morse och skulle städa och fixa med bilen som ska in på lagning. Jag trodde att han skulle komma hem, men icke.. Han var med Finkan och lär vara hela dagen.
Jag hade lust att umgås och kika ännu mer i affärer innan Jag, Anna och Jossi ska ut och äta. Efter det drar vi mot ekshärad på träning!

dag 8 - ett ögonblick

Ett ögonblick jag kommer ihåg, eller på något vis får mig att tänka på en sak är förra sommaren och i somras. När jag och erik är i skärjen, antingen själva eller med någon vän. När man grillar och ser solen gå ner bakom alla träd och solen lyser på vattenytan är något speciellt. det är ett ögonblick som får mig tänka på så mycket! Jag älskar det, jag tycker om skärjen och sommaren ♥


snipp snapp slut

Så här har min dag sett ut. Nu är jag helt slut!! Jag har varit trött och irriterad hela dagen tror jag. Jag skulle ha varit iväg till Norab och städat idag, men jag orkade verkligen inte.... Men som tur var orkade Erik tralla sig iväg och städa åt mig ♥ sen när han kommer hem ska jag ta mig en varm dusch och sätta på mig morgonrocken, sen ska vi mysa till Johan Falk filmerna resten av kvällen!








dag 7 - min bästa vän.

min bästa vän var Amanda Engh. vi hade nog allt tror jag. både skrattet, humöret och våra ideér uppe! vi har känt varandra i ca 12 år tror jag.. Nu umgås vi inte allt för ofta längre, men det blir väl så antar jag. Vi bor ju inte två vägar imellan oss längre...
Just nu har jag ingen direkt "bästa vän". Det finns ingen som jag umgås mycket med, hittar på massor med osv.. Ingenting som kan jämföras mellan mig och Amanda iallafall.
Jag är nog bara jag nu för tiden. Men min högsta önskan är att få ha ett "gäng" igen. Som Linnea, Emma & Ebba ♥ det var vi fyra.


jag kastade iväg en vän

Sitter hemma tillsammans med Simon och Erik. Vi har varit till Ekshärad nu ikväll och hämtat min pulka och snow racer :) Just nu ska vi sätta på en film, det får bli bröderna Karlsson!
Mest av allt skulle jag vilja gjort som alla andra flickorna gör ikväll...
Jag tog aldrig vara på tiden :(

pepparkaks hus

Har städat hela dagen känns det som. Erik åkte till hans föräldrar så jag passade änu en gång på att göra ett pepparkakshus! Både städningen och huset blev bättre utan honom ;) Men det skulle ju inte vara fel om han iaf var med och byggde huset :( Det var lite långtråkigt att göra det alldeles ensam....


dag 6 - min dag.

Idag vaknade jag upp vid 10. Det var skönt och en bra start på lovet. Min syster jahts.blogg.se ringde och sa att vi skulle till mamma och äta mat idag. Jämt innan maten kom vår äldre syster Linda och Leijah
Erik är och jobbar idag, så nu har jag nyss kommit hem från mamma. Jag ska passa på att stor städa nu när Erik ändå inte äe hemma :) ska börja här i köket!

eter städningen ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för mys-onsdag!

sista dagen i skolan!

Sitter i skolan och har nyss ätit jul tallrik, eller det kan jag inte kalla det för. potatis, köttbullar och prinskorvar. Till sallad fanns det majs och gurka och rödbets sallad. Julskinka och och smörgåsar fanns. dock ingen limpa, som jag tycker är juligt...
Nu väntar jag på att vi ska få avsluta och ta jullov, men först ska jag skriva klart om kenya :)

När jag kommer hem ska jag städa så jag har det fint under jul. Sen kommer nog Johanna till mig ikväll och dricker glögg.


dag 5 - vad är kärlek?

ja, vad är kärlek?
Det finns olika sortes kärlek. kärlek mellan en hel familj, kärlek mellan två personer eller kärlek till någon bra vän/vänner. För mig ska det finnas trygghet och värme, skratt och "kärlek". Det är någonting man ska må bra av tycker jag! Allt det här känner jag av min erik, känner jag till någon vän och till min familj.
kärlek är nog upp till var och en, för mig är det så här!  ♥

dag 4 - det här åt jag idag.

Till frukost åt jag två leverpastej smörgåsar. Det satt smaskens!
Strax ska jag ut och åka skoter tillsammans med Erik, så jag ska faktiskt värma glögg och ta upp lussebullar ur frysen. Efter skoter färden vet jag inte vad det blir för mat, jag ska iallafall iväg och handla sen. vem vet om det blir en jätte god söndags-middag ikväll? :)

dag 3 - mina föräldrar.

Dom har varit skilda sedan jag och tvillingsyster var ca 4år. Ibland funderar jag hur det skulle vara om dom bodde tillsammans med oss?! om så olika personer kunde leva ihop. Jag tror nog att det aldrig skulle funka, men det har ju gjort förr... Jag är glad över att ha dom på varsitt håll, det är nästan lite lyx. Jag kan bestämma själv när jag har lust att hälsa på pappa eller om jag traskar iväg till mamma.
Jag och pappa är väldigt lika tycker jag, vi kommer så bra ihop nu för tiden. Efter att jag flyttade hem i från pappa till mitt eget boende har vi nog aldrig bråkat. Vi har fått mycket närmare kontakt än vad vi hade förr. Absolut ett plus!! :)
Jag älskar mamma & pappa ♥


jag tog aldrig vara på tiden

jag vet inte vad som händer... I somras hade jag nog allt tror jag. Jag hade min Maddus och vi hade jätte kul! Jag önskar att det vore som det kanske skulle ha blivit, ändå!? Vi fyra, det kanske skulle ha varit något speciellt med oss. Nu är du ända i Spanien och har varit där sen i somras. Om du var hemma skulle jag ha ringt dig, hört av mig, velat umgås med dig, velat prata med dig... igen. jag saknar dig.
Jag hade världens bästa Älin, min Älin. Vi hade jätte roligt så länge det varade. Det var dig jag hörde av mig till och pratade med. jag saknar dig.

jag önskar att jag gjorde saker och ting annorlunda...

dag 2 - min första kärlek.

Jag gick i sjuan och blev tillsammans med en som heter Daniel. Vi var nästan tillsammans i ett halvår. Jag kan säga att han var min första kärlek. Men Erik är min första, riktiga kärlek...

Att ha varit tillsammans med Daniel och nu Erik kan absolut inte jämföras. Vårat förhållande är så mycket mer än det förra. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara. Men jag och erik bor ju tillsammans nu och går igenom många olika saker. Han har körkort och bil, vi tar oss vart vi vill. de är bara vi, inga andra. Han är det bästa som har hänt mig



jag älskar dig!

dag 1- presentera mig själv

Jag heter Jolin Johansson och är tvilling → jahts.blogg.se!
Jag flyttade hemifrån när jag var 15år. Jag bodde tillsammans med min tvillingsyster i en lägenhet i Ekshärad.  Just nu bor vi båda i varsin lägenhet här i Hagfors sen mindre än ett år tillbaka → jolinshem.blogg.se
Jag bor tillsammans med min pojkvän Erik som jag varit tillsammans med i snart 2år. Jag är oftast glad, pigg och pratglad. Det märks på mig när jag inte har en bra dag, tyvärr. Jag älskar att inreda, göra om och skaffa nytt! Jag tycker också att det är kul att baka och laga mat, helst någon annorlunda. annorlunda är gott! Jag tycker om att bara vara hemma och dola med mitt. Jag hänger hellre hemma med vänner än ute med dom. sist av allt: jag älskar mysiga hemma kvällar!!



Nu är det min tur!


♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

förkyldning?

sitter hemma idag med en huvudvärk. Jag har haft ont i den högra körtlen i halsen i ca tre dagar nu?! jag vet inte vad det kan vara. kanske åker på en rejäl förkyldning nu så där innan jul, skull va nö rä...

Idag har jag lust att bara sitta hemma och bara va. Men jag är så sugen på att baka julgodis nu innan jul, igen. haha, men något annat än knäck och marsipan bollar... eller knäck blir det nog, fast med krossad mandel i om Erik får bestämma :)
På tal om Erik så kom jag hem i söndags efter en helg i Mangskog hos min stora syster, Han hade städat hela lägenheten från golv till tak. Det var jätte fint ♥ Sen hade jag "beställt" en paradis ask som låg på vardagsrumsbordet. han kan han, bara han vill :)



jag har världens finaste pojkvän, bärldens bästa och han är godast i hela världen ♥
vi var tillsammans i 1år och 8månader i lördags. kärlek vid första ögonkastet!

skridskor

Har varit i Geijersholm hela helgen. Nu är jag äntligen hemma och där med ny duschad. Ikväll kommer nog tvillingsyster och sover hos oss, så då får jag börja ta fram en riktigt god kvällsmat :)
Idag var vi och åkte skridskor här på området där jag bor och efter det bar det hem till mormor för att äta korv & lompe och julebrus!
Nu strax blir det reprisen på julkalendern ;)

längtan

har varit i skolan hela dagen idag, sen bar det iväg till ekshärad för att lämna in min mobil som är trasig. Ingentign gick på min garanti, inte på min "extra" garanti heller för jag köpte bara ett för 1år tyvärr :( hm. nu ska jag börja spara igen då..
Nu har jag kommit hem från städningen på norab och handlingen. nu ska jag äta mat och sen sova!
Jag orkar inte skolan, jag orkar inte städa, jag orkar inte läxa, jag orkar inte göra någonting längre. Men i morgon åker jag, Erik, Johanna, Rasmus och Marcus till Karlstad på shopping, det orkar jag!! Det får mig att tänka på annat, som t.ex JULKLAPPAR :D

RSS 2.0