allt i ett!

Jag sitter med tofflorna på, ljusen är tända och idol är på TV'n, (som vanligt). Jossa har nyss åkt hem och Erik sitter med läxa. Själv äter jag upp Eriks godis. Funderar på att koka ägg och göra en riktigt god kvällsmat innan det blir för sent.
Idag har Jag & Jossa varit till Karlstad. Tänkte shoppa loss men hittade absolut ingenting, men fick med mig smycken hem iallafall. BEHÖVER ETT SMYCKE SKRIN NU!

Efter idol hoppar jag in i duschen och lägger fram kläder tills i morgon. Efter skolan drar jag mot karlstad till min älskade vän Ebba. Jag ska sova över hos henne i hennes lägenhet, gå på bio och äta mat!! Får ej glömma boken "gömda"av Lisa Marklund och Maria Eriksson. jag är helst besatt! den är sååååå bra, men så hemsk!


18.18, tofflor&pjamas på!

pjamas byxorna är på, lika så tofflorna! Guud vad skönt att vara hemma och bara ta det lugnt.
Erik tog över och städa nästan hela lägenheten, vilken man!!! Ljusen är tända och vi har nyss smällt i oss maten. Nu väntas bara Idol som sagt :)

kebab och idol ikväll

Jag har gjort en deal med Erik. Han ska ta disken, så tar jag och plockar lite i vardagsrummet. ikväll ska vi äta tacos, fast med kebab. Vi får se om vi får något besök också, det är ju trots allt IDOL-MYS :)
Funderar på att ta en promenad efter städningen, innan maten och idol ikväll. Men, det återstår att se.


uppe med tuppen

har varit "uppe med tuppen" i morse. Vaknade väldigt tidigt. Börjar inte skolan förens 12.40, så jag ska strax gå ner till mormor och ge henne sällskap :) Hon ska bjuda på lunch idag! gott
Först ska jag få i mig lite frukost och plocka undan här hemma.


Ikväll får jag väl göra ett nytt försök när det gäller innebandyn. Kom till ekshärad igår och då var träningen inställd. Det var inte så lyckat!

ta vara på det du har

Dålig uppdatering! haha
Under helgen har jag varit till ullared och gud vad jag handlade! Både fredag och lördag. Förrestsen så har jag köpt mig jeans(!) Det är andra gången under hela min gymnasie tid jag har på mig jeans och det känns skönt! Jag som alltid har gått i olika leggins osv.

Nu idag har jag varit ute med Jossa & Johanna och fyndat lite. Jag var till basic och köpte mig ute skor (tränings skor), som jag försöker gå in nu. Jag studsar fram!! :D Har även varit till Annes och köpt mig en "straightening spray".



Ikväll funderar jag på att åka på innebandyträning. Sa att jag skulle ge upp med den, men jag kan inte!!!!!
Nej, nu får jag göra något nyttigt, som att städa eller ta mig en promenad med dom nya skorna!





if it means a lot to you

shit vad man tänker när man lyssnar på musik. Att musik i öronen kan göra så mycket. Man kan tänka 120 gånger mer än vanligt, iallafall jag. Och en annan sak, att bara få höra en låt med en person som sjunger, som man aldrig sett, kan bli så känslosam! det är ofattbart egentligen...
a day to remember- if it means a lot to you ♥

Idag är det fredag, vilket betyde slut audition i idol! Det innebär alltså full mun i gott saker och full soffan i goa människor! Kvällen igår blev hur lyckad som helst, den tackar jag Elin, Marcus, Rasmus och min älskling för :)


huuuuur bra?

har försökt mig på en sån där avslutning på själva inlägget, höhö.
Ikväll kommer Elin, Marcus, Rasmus på idol-mys! MYS!!
HUUUUUR BRA?
Nu ska jag fortsätta med tvätten. Har några maskiner kvar innan allt är färdigt! Mina och Eriks kläder är som en hel familj tillsammans, hur knepigt som helst!

puhuu

Var på träning igår och jag måste bara få det uuuuuuuuur mig!
vi var 6 personer som tränade, tränaren var inte lika glad som förut. Allt är indelat, vi är bara sloffffsen som blivit kvar. jag blir så jävla lett! skull kunn spy..... Vårat lag består av 10 personer, skit kul!!
ja, det kommer flyttas upp och ner, det vet jag. men sen då?

Jag förväntade mig ett bra innebandy år, där jag skulle utvecklas tillsammans med dom andra. Men nu står jag kvar, kommer bara kunna utvecklas utifrån mig själv.
jag förväntade mig alldeles för mycket. men jag ger fan int öpp nä

puhuuu, genast mycket bättre :)

upp med tuppen!

Är ledig idag :)
Sitter ensam hemma i Geijersholm, där Erik egentligen bor. Erik åkte till skolan vid halv åtta, då steg jag upp. Orkade inte somna om. Tomas har åkte till Idre, Emma till Grekland och Lena till ullared och Erik är i skolan. Själv myser jag med hundarna.

Morgonmys med alice ♥

vilken dag!

Nu har jag vaknat till liv igen. Ska gå till skolan strax och ha historia, sen är det fullt upp till klockan blir 16.00.
Efter skolan ska jag och älskling åka och hämta Ebba på dagis :)
Ikväll, sist men inte minst så är det IDOL-MYS! får se om Marucs och Elin kommer. I Morgon ska vi iallfall ha idol mys i Geijersholm, eftersom jag och erik är själva där. emma åker utomlands, tomas till idre och Lena till ullared. Vi ska passa hundarna :)

huvudvärk

Vaknade med huvudvärk för över en timme sen. Jag som trodde det var över :(
Har en lektion nu på morgonen, matte. Sen börjar jag nästan lektion 12.40, så jag tror jag satsar på att gå till skolan då istället. Ska nog släcka ner allt och försöka sova igen. Mitt huvud blir inte bättre av att sitta här. buhuu :(

idol mys

jag och erik ska strax stoppa in en pizza i ugnen tills Marcus kommer på besök. Ikväll är det IDOL-MYS!!


min huvudvärk+mormor

Vaknade med en huvudvärk idag som inte var så trevlig.
Hörde att det dundrade och dånade i porten och på utsidan och det första jag tänkte var att dom kommer och byter fönster hos oss. Jag studsade upp ur sängen och började plocka och dola. Skyndade mig hem till mormor och som TUR var så såg jag att dom knappt börjat i vår port än. puhuu! Men jag gick bort till mormor ändå och självklart var hon inte hemma. Det var bara att traska iväg hem till mig igen. Tog mig en dusch och sen ringde mormor. Jag fick traska iväg dit igen och hon bjöd på mat :)

Nu har jag legat och degat här med en filt över mig och sockorna är på! Har hunnit med två timmars powenap också. Hur skönt som helst :) ska börja prominera bort till mig snart. Jag och Erik måste verkligen handla idag, sen ska det vara idol-mys heeeeela kvällen! Sen ska jag sova hur tidigt som helst, efter idol släcks lampan och då ska jag sova!

nytt, nytt & nytt

Har varit inne på fujidirekt.se och funderat på om jag ska förstora en bild på mig och Erik som jag vill ha ovanför soffan på väggen. Hm, jag har jätte många funderingar om lägenheten nu. Jag vill förnya! Men allra mest vill jag bo större... även fast det är en stor etta, för att vara ett rum och kök. Det enda som är litet är toaltetten, men har genomskillniga dusch dörrar som man kan ta in mot väggen, så det gör inte så mycket ändå. har ett stort kök och ett stort tvrum med en sovalkov. hm, men vill ändå ha sov och tv rum var för sig :)

Godnatt alla människor!





någon av dom bilderna vill jag ha som en stor tavla!

älskar att göra om!

Jag är jätte sugen på att göra en bokhylla på hela min vägg där TV'n sitter. Sen skulle jag vilja ha en orange/röd blommig tapet. Sen ha några korgar eller lådor lite här och var stans. Det skulle ge mig så mycket mer plats :)

Alltså:
en vit, stor bokhylla.
blommig tapet bakom
TV'n i mitten av allt.
korgar/lådor.


belönar mig själv efter en jobbig städning

Vilken kväll! vid sex tiden åkte jag i väg till Norab och städade, det tog mig ca två timmar. puhuu!
Jag funderar starkt på att ta ett "röck" här hemma hos mig och Erik när jag ändå håller på. Får passa på då inte han är hemma och är i vägen. Min älskade är iväg och tränar bandy och kommer hem sent ikväll. Jag har iaf gjort matlåda och smörgåsar till honom som han ska ha med sig i morgon, då han ska vara med byggservice.

Nu är ljusen tända, tvn är på (biggerst loser sverige) och jag har nog redan ångrat mig med städningen här hemma. Den får bli i morgon ;)



mina favoriter

Min älskade mormor ringde till mig förut. Hon hade tråkigt och ingen hade tid att prata med henne i telefonen. hon frågade vad jag gjorde och jag gjorde ingenting, inte ett enda dugg! Så jag traskade iväg dit och hon bjöd på jätte god fika. Jag stannade där länge och fick kvällsmat. det blev smörgås med ägg, majonäs, räkor, citron och persilja. DET SATT INTE FEL! åh, I love it!

Nu har jag varit iväg och handlat fukost till morgonen och en liten godispåse till Irené Huss ikväll. Min älskling kommer strax hem också, blir nog precis till filmen börjar.
JAG ÄLSKAR DIG

trevlig kväll, mysig morgon

Jag och Amanda åkte till sunne igår och kikade på innebandy.
På kvällen smällde det! Jag, Amanda, Marcus och Erik lagade mat hemma hos mig och Erik innan det bar iväg till Evangelinn där hon stod för kvällen hemma hos sig. Det var super trevligt! Jag hade jätte kul tills vi gick till parken, där jag trodde det skulle vara någorluna kul. Inte ens vädret håll i sig! Det regnade hur mycket som helst och det är inte ovanligt när det är parken för engångskull.

Nu har jag lagat köttfärssås och makaroner, myst ner mig i soffan och bestämt mig för att jag ska vara hemma precis hela dagen. Erik kommer förhoppningsvis hem snart igen, då ska det mysas hela dagen och kvällen.
ååh, vad jag älskar min Erik! I går var det våran dag, som det har varit 17 gånger förut. 1år och 5månader <3

betyder så lite, men tar alldeles för mycket plats!

Jag blir tokig på mig själv!
Att man kan lägga ner så mycket energi på någon man tycker så illa om! Att man ens anstränger sig att tänka på det, prata om det eller att ens bry sig så mycket. Varför kan man inte bara låta det gå? Jag har så svårt att släppa taget, sluta prata, tänka och bry mig. Du betyder så himla lite, men du tar alldeles för stor plats!

RSS 2.0